Oss Talent Cup

Oss Talent Cup er et internationalt fodbold stævne i Holland der afholdes for anden gang i 2023. Oss Talent Cup er en breddeturnering, og arrangøren er en af vores samarbejdspartnere igennem mange år. Fodboldturneringen spilles på flotte anlæg i Brabrandtregionen. Der er mulighed for indkvartering på vandrehjem eller hotel. Ved forrige udgave var 95% af holdene fra udlandet, så der er rig mulighed for international modstand.

Vi glæder os til at byde jer velkomne til dette internationale fodbold stævne i Holland i Kr. Himmelfartsferien 2023.

Kategori:

Oss Talent Cup er et internationalt fodbold stævne i Holland der afholdes for anden gang i 2023. Oss Talent Cup er en breddeturnering, og arrangøren er en af vores samarbejdspartnere igennem mange år. Fodboldturneringen spilles på flotte anlæg i Brabrandtregionen. Der er mulighed for indkvartering på vandrehjem eller hotel. I 2019 var 95% af holdene fra udlandet, så der er rig mulighed for international modstand.

Danish Sports Travel arrangerer jeres næste fodboldturnering, fodboldstævne eller træningslejr!

Ønsker I at vide mere om hvordan processen foregår fra informationssøgning til booking kan I læse mere på denne side: Hvordan fungerer det? – Danish-sports-travel.dk. I kan se vores øvrige udvalg her: Fodboldturnering Arkiv – Danish-sports-travel.dk. Der er mange muligheder for at indsamle penge og søge fonde mv. DBU har bl.a. andet en ungdomsfond der kan søges, den finder I her: DBU’S UNGDOMSFOND AF 18. MAJ 1964.

Fodboldrejser er en tillidssag, og derfor får du hos Danish Sports Travel A/S altid personlig rådgivning og betjening. Vi værner særligt om den gode snak med kunderne, og det er altafgørende for os, at det, vi lover vores kunder også er det, de får. Derfor er vi med i hele processen lige fra den indledende rådgivning til hjemkomst. Vi er med andre ord altid med fra start til slut. Med næsten 30 års erfaring er vi udstyret med et indgående kendskab til branchen og er samtidig din garanti for kvalitet og fair priser.

Vi glæder os til at byde jer velkomne til dette internationale fodbold stævne i Holland i Kr. Himmelfartsferien 2023.

Periode

Forår, Kristi himmelfart

Aldersgruppe

Drenge U8, Drenge U9, Drenge U10, Drenge U11, Drenge U12, Drenge U13, Drenge U14, Drenge U15, Drenge U16, Drenge U17

Land

Holland

Scroll to Top