Fodboldturneringer
Dreng/Pige
Periode
Aldersgruppe
Søg
Træningslejre
Land
Søg
Fodboldbilletter
Liga
Søg
Firmature
Land
Søg
Andet
Andet
Søg

Firmatur til Berlin

Tyskland (hele året)

Danish Sports Travel A/S arrangerer hvert år hundredvis af ture for sportsklubber, foreninger og virksomheder. Nu tilbyder vi også ture for private til Tysklands hovedstad og Europas smeltedigel, Berlin. 

Oplev Berlins fantastiske udvikling og oplev stemningen fra historiens vingesus, lige fra nederlaget i 1. verdenskrig, til nazisternes overtagelse i 2. verdenskrig, Berlins opdeling i øst og vest og endelig til murens fald i 1989. Siden da har Berlin gennemgået en utrolig udvikling, og fremstår i dag som et af Europas knudepunkter for politik, kunst, uddannelse, historie og shopping. 

Vi tager dig til Berlin i bus med danske chauffører og rejseledere. Vi bliver indkvarteret på ****Park Inn by Radisson på Alexanderplatz i Berlin. Herfra er der mulighed for guidet tur både fredag og lørdag med danske guider. Derudover skal vi også besøge Berlins fjernsynstårn, det ikoniske monoment, lige ved siden af vores indkvartering.

Derudover tilbyder vi jer at tilkøbe billetter til den storslåede forestilling THE ONE Grand Show på Friedrichstadt-Palast Berlin. Læs mere om showet i boksen herunder.

Se trailer for showet her: 
https://www.palast.berlin/da/

Kontakt os
Programudkast:

Dag 1:
Afrejse fra Aalborg om morgenen med opsamling i Aarhus og Kolding. Vi stopper ved grænsen og kører herefter videre til Berlin. Ved ankomst bliver vi indkvarteret og efterfølgende er der mulighed for at nyde aftenen på egen hånd.

Dag 2:
Efter morgenmaden skal vi ud og opleve Berlin på gå-ben. Vi starter den guidede tur ved Brandenburger Tor med danske guider kl. 10 og et par timer frem. Herefter er det tid til at udforske Berlin på egen hånd. Kl. 19.30 er der mulighed for at se den unikke forestilling THE ONE Grand Show (se tilkøb).
 
Dag 3:
Efter morgenmaden skal vi opleve Berlin i bus og på gå-ben, igen med danske guider. Vi kører rundt til de forskellige seværdigheder og udforsker dem til fods.
 
Dag 4:
Efter morgenmaden checker vi ud fra hotellet og besøger det ikoniske Fjernsynstårn. Herefter går turen hjemad. Vi stopper ved grænsen inden bussen fortsætter mod Aalborg, med stop i Kolding og Aarhus.

Priser:

4 dage for kun 2.395,-

Inklusiv transport i ****bus t/r, 3 overnatninger i delt dobbeltværelse på ****hotel på Alexanderplatz med morgenmad, turistskat, guidet rundtur og entré til Berlins Fjernsynstårn. (Pris er pr. person)

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os enten på telefon eller e-mail, for mere information eller hvis du har spørgsmål.

Tlf. + 45 98 26 83 69
Mobil + 45 40 98 83 69
E-mail: dst@sport.dk

 

Interesseret?

Ring eller skriv for yderligere information.

98 26 83 69