Fodboldturneringer
Dreng/Pige
Periode
Aldersgruppe
Søg
Træningslejre
Land
Søg
Fodboldbilletter
Liga
Søg
Firmature
Land
Søg
Andet
Andet
Søg

Empuriabrava (Spanien)

5 dage/4 nætter

Ved Empuriabrava I Spanien samarbejer vi med et rigtig godt sportshotel omkring træningslejre. Her er der gode muligheder for at afholde en træningslejr med gode baneforhold og godt vejr. 
 
Empuriabrava ligger ved kysten ud til middelhavet, tæt ved både strand og baner. Empuriabrava ligger 1½ times kørsel nord for Barcelona. Beliggenheden gør at det er nemt at komme til Barcelona og opleve den fantastiske by. Hvad enten det er en fodboldkamp på Nou Camp, shopping på Ramblaen eller et besøg i den historiske Sagrada Familia  i har lyst til, så er mulighederne der.
 
Der er gode flyvemuligheder til området da der både er lufthavn i Barcelona og i Girona.
 
Ring eller skrive til os for yderligere information eller for at modtage et tilbud, så kan vi i samarbejde arrangere den optimale træningslejr for jeres hold.

 

Kontakt os
Programudkast:

Dag 1: 
Ankomst til Spanien.
Ankomst og indkvartering i Empuriabrava.
Herefter aftensmad.

Dag 2:
Morgenmad. Træning.
Frokost.  Træning. Evt. udflugt til Barcelona i stedet for træning.
Aftensmad.

Dag 3:
Morgenmad.                  
Frokost. Kamp.
Aftensmad.
 
Dag 4:
Morgenmad. Træning.
Frokost. Evt. socialt arrangement.
Aftensmad.
 
Dag 5:
Morgenmad og derefter afrejse.


​Programmet er et udkast og kan rettes til efter jeres ønsker og behov. Ønsker I en længere træningslejr er det selvfølgeligt muligt.

Priser:

Fra ​2.295 kr. pr. deltager. Dog afhænger prisen af den ønskede rejseperiode. I prisen er indkvartering på lejlighedshotel i Empuriabrava nord for Barcelona. Indkvartering sker på lejlighedshotel og helpension er med i prisen. Græsbanerne ligger lige udenfor døren og der er pool tilhørende hotellet til fri afbenyttelse.

I prisen er der ikke til transport til Spanien, transport fra lufthavn til indkvartering, togbilletter til Barcelona eller billet til fodboldkamp m.m.

Der opkræves 60 kr. pr. deltager til dækning af administrationsbidrag til Rejsegarantifonden samt FIFA licensgaranti.
 
Der er mulighed for at blive hentet og afleveret i lufthavnen i både Barcelona og Girona for 340 kr. pr. person tur/retur.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os enten på telefon eller e-mail, for mere information eller hvis du har spørgsmål.

Tlf. + 45 98 26 83 69
Mobil + 45 40 98 83 69
E-mail: dst@sport.dk

 

Interesseret?

Ring eller skriv for yderligere information.

98 26 83 69