Fodboldturneringer
Dreng/Pige
Periode
Aldersgruppe
Søg
Træningslejre
Land
Søg
Fodboldbilletter
Liga
Søg
Firmature
Land
Søg
Andet
Andet
Søg

Tornesch-Hamborg (Tyskland)

5 dage/4 nætter

Cirka 20 minutter fra Hamborg ligger den charmerende by Tornesch med 13.000 indbyggere. Her kan vi tilbyde en træningslejr i kort afstand fra Danmark på et fremragende anlæg. Der samarbejdes med den lokale klub og på anlægget findes både græsbaner, kunstgræsbaner og indendørshaller.

Det er også muligt at komme ind og se byens stolthed, Hamburg SV, hvis der spilles kamp under træningslejren. På det imponerende stadion, Volksparkstadion, er der plads til 57.000 tilskuere, og stemningen er altid i top.

I Hamborg er der altid nok at opleve, og det kan anbefales at besøge byen under træningslejren. Hamborg er Tysklands næststørste by, og bliver kaldt det nye Berlin.

Ring eller skrive til os for yderligere information eller for at modtage et tilbud, så kan vi i samarbejde arrangere den optimale træningslejr for jeres hold.

Kontakt os
Programudkast:

Dag 1:
Ankomst til Tornesch i løbet af dagen.
Evt. træning eftermiddag
Aftensmad.
 
Dag 2:
Morgenmad - middagsmad - aftensmad
Træning for- og eftermiddag
Evt. udflugt i løbet af dagen
 
Dag 3:
Morgenmad - middagsmad - aftensmad
Træning formiddag
Evt. kamp
 
Dag 4:
Morgenmad - middagsmad - aftensmad
Træning for- og eftermiddag
Evt. udflugt i løbet af dagen
 
Dag 5:
Morgenmad
Evt. træning formiddag
Hjemrejse.

Programmet er et udkast og kan rettes til efter jeres ønsker og behov. Ønsker I en længere træningslejr er det selvfølgeligt muligt.

Priser:

Pris for fem dage med fire overnatninger fra 2.595 kr. pr. person. Prisen afhænger af den ønskede rejseperiode. Prisen inkluderer udover indkvartering også helpension samt træning på græs- eller kunstgræsbaner 1-2 gange dagligt.

Der betales særskilt for træningskampe.

I prisen er der ikke transport, billetter til fodboldkamp m.m. Ønsker I at vi arrangerer transporten til og fra Tyskland samt under træningslejren tilbyder vi selvfølgelig også det. Kontakt os for pris.

Der opkræves 60 kr. pr. deltager til dækning af administrationsbidrag til Rejsegarantifonden samt FIFA licensgaranti.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os enten på telefon eller e-mail, for mere information eller hvis du har spørgsmål.

Tlf. + 45 98 26 83 69
Mobil + 45 40 98 83 69
E-mail: dst@sport.dk

 

Interesseret?

Ring eller skriv for yderligere information.

98 26 83 69