Fodboldturneringer
Dreng/Pige
Periode
Aldersgruppe
Søg
Træningslejre
Land
Søg
Fodboldbilletter
Liga
Søg
Firmature
Land
Søg
Andet
Andet
Søg

Goch (Tyskland)

5 dage/4 nætter

Ved Goch, mellem den hollandske grænse og Ruhr-distriktet har vi et tæt samarbejde med et fantastisk sportshotel der er perfekt til f.eks. træningslejre.
 
Hotellet kan blandt andet byde på både græs- og kunstgræsbaner indenfor fem minutters kørsel, indendørs sportshal med kunstgræs, fitness faciliteter, swimmingpool samt meget andet. Foruden de fremragende træningsfaciliteter er der rig mulighed for at arrangere træningskampe med hold fra både Tyskland og Holland.
 
Derudover er der rig mulighed for at opleve den Tyske og Hollandske fodboldkultur på nærmeste hold. Hotellets beliggenhed gør det muligt at overvære topfodbold eller få stadionrundvisninger hos de tre tyske giganter Dortmund, Leverkusen og Schalke 04 eller de hollandske topklubber Feyenoord, Ajax og PSV. Vi samarbejder med alle klubberne omkring billletter til deres kampe.

​Ring eller skrive til os for yderligere information eller for at modtage et tilbud, så kan vi i samarbejde arrangere den optimale træningslejr for jeres hold.

Kontakt os
Programudkast:

Dag 1:
Ankomst til Goch og herefter indkvartering og aftensmad.
 
Dag 2:
Morgenmad og herefter træning.
Frokost. Træning igen eller evt. udflugt til stadion eller andet.
Aftensmad.
 
Dag 3:
Morgenmad og herefter træning.
Frokost. Evt. kamp.
Aftensmad.
 
Dag 4:
Morgenmad og herefter træning.
Frokost. Træning igen eller evt. udflugt.
Aftensmad.
 
Dag 5:
Morgenmad og derefter hjemrejse.

Programmet er et udkast og kan rettes til efter jeres ønsker og behov. Ønsker I en længere træningslejr er det selvfølgeligt muligt.

Priser:

Pris for fem dage med fire overnatninger fra 2.595 kr. pr. person. Prisen afhænger af den ønskede rejseperiode. Prisen inkluderer udover indkvartering også helpension samt træning på græs- eller kunstgræsbaner to gange dagligt.

Der betales særskilt for træningskampe.

I prisen er der ikke transport, billetter til fodboldkamp m.m. Ønsker I at vi arrangerer transporten til og fra Tyskland samt under træningslejren tilbyder vi selvfølgelig også det. Kontakt os for pris.

Der opkræves 60 kr. pr. deltager til dækning af administrationsbidrag til Rejsegarantifonden samt FIFA licensgaranti.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os enten på telefon eller e-mail, for mere information eller hvis du har spørgsmål.

Tlf. + 45 98 26 83 69
Mobil + 45 40 98 83 69
E-mail: dst@sport.dk

 

Interesseret?

Ring eller skriv for yderligere information.

98 26 83 69