Fodboldturneringer
Dreng/Pige
Periode
Aldersgruppe
Søg
Træningslejre
Land
Søg
Fodboldbilletter
Liga
Søg
Firmature
Land
Søg
Andet
Andet
Søg

Premier League

Hele året

​Premier League er den mest presitigefyldte liga i verden med dens svimlende økonomi, glorværdige historie, traditionsfyldte stadions og entutiastiske fans. Vi arrangerer fodboldbilletter til din favoritklub samt indkvartering med mulighed for at opleve den by din klub spiller i.

​Vi tilbyder fodboldbilletter til alle klubber i Premier League og vi samarbejder med nogle af Englands største agenter på området og kan derfor skaffe billetter til de fleste kampe hos alle klubber. Dog gælder det om at være ude i god tid til topkampene.

​Ved fodboldrejser til Premier League arrangerer vi kun pakkerejser hvor indkvartering og fodboldbilletter købes samlet.

Kontakt os
Programudkast:

Dag 1:
Ankomst til indkvartering.
​Aften til fri disposition.

Dag 2:
Morgenmad.
​Overværelse af kamp i Premier League.
​Resten af dagen til fri disposition.

Dag 3:
Morgenmad og herefter hjemrejse.
​Afhængigt af hjemrejsetidspunkt er dagen til fri disposition.

Programmet er et udkast og kan rettes til efter jeres ønsker og behov. Ønsker I en længere tur er det selvfølgeligt muligt.

 

Priser:

Prisen på fodboldrejsen afhænger af den/de kampe man ønsker at overværer, hvilke indkvarteringsønsker man har samt hvor mange dage man ønsker at rejse i. Kontakt os for priser på netop din ønskede fodboldrejse.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os enten på telefon eller e-mail, for mere information eller hvis du har spørgsmål.

Tlf. + 45 98 26 83 69
Mobil + 45 40 98 83 69
E-mail: dst@sport.dk

 

Interesseret?

Ring eller skriv for yderligere information.

98 26 83 69