Fodboldturneringer
Dreng/Pige
Periode
Aldersgruppe
Søg
Træningslejre
Land
Søg
Fodboldbilletter
Liga
Søg
Firmature
Land
Søg
Andet
Andet
Søg

Træningslejre i sommermånederne

- 31/05/17

​​
En ny sæson står for døren, og skal din klub afsted på en træningslejr i starten af sæsonen har vi her et udpluk af vores muligheder. Priserne er gældende i sommermånederne indtil september. 

​Santa Susanna i Spanien
​Ved Santa Susanna nær Barcelona i Spanien kan vi tilbyde et af de mest populære anlæg i Spanien. Der indkvarteres på 4-stjernet hotel med træningsbanerne lige uden for døren. Foruden træningsfaciliteter i topklasse er der mulighed for at opleve Barcelona, Nou Camp og fantastiske strande.Priseksempel
5 dage/4 nætter på hotel med helpension og træningskamp: fra 3.295 pr. person.

Delden i Holland
​Ved Delden i Holland kan vi tilbyde et rigtigt sports- og lejlighedshotel med et hav af muligheder. Det er et anlæg der er vant til at håndtere træningslejre for elitehold, og nogle af de bedste hold i Sverige ynder at bruge Delden som opladning til den nye sæson. Foruden de forrygende træningsfaciliteter er der mulighed for både golf, squash, tennis, wellness og meget andet.Priseksempel
5 dage/4 nætter med helpension og træningskamp: fra 2.495 pr. person.

​Bosön i Sverige
​Ved Bosön i Stokholm i Sverige finder du et af de bedste sportsanlæg i Sverige. Med mulighed for både flytransport og bustransport finder du en træningslejr i topklasse indenfor en begrænset rejsetid. Bosön tilbyder alt hvad der skal til for at gennemføre en succesfuld træningslejr, og netop derfor er det yndet besøgsmål for både fodboldhold og atleter fra andre sportsgrene.


 

Priseksempel
4 dage/3 nætter med helpension og træningskamp: fra 1.895 pr. person.


Vi tilbyder træningslejre de fleste steder i Europa, bl.a. i landene Tyskland, Holland, Spanien, Portugal og mange andre. Vi planlægger træningslejren i fællesskab således at jeres behov og ønsker opfyldes i størst muligt omfang.


Er du interesseret i mere information omkring nogle af ovenstående træningslejre hører vi meget gerne fra dig på enten telefon: 40 98 83 69 eller på mail dst@sport.dk. Du kan også læse meget mere om vores fodboldturneringer og træningslejre på vores Facebookside: www.facebook.com/danishsportstravel.

Vi glæder os til at samarbejde med jer omkring den næste fodboldrejse!

 

Med venlig hilsen/Kind regards


Danish Sports Travel A/S
Jim Larsen og Inge Larsen
 Tilbage til oversigten