Fodboldturneringer
Dreng/Pige
Periode
Aldersgruppe
Søg
Træningslejre
Land
Søg
Fodboldbilletter
Liga
Søg
Firmature
Land
Søg
Andet
Andet
Søg

Stadig ledige pladser i påsken

- 20/12/17


Tilmeldingsfristerne til turneringerne er rykket til 1. februar og det er stadig muligt at tilmelde sig så længe der er ledige pladser i turneringen. Vi er klar til at tage hånd om jeres tilmeldinger og ser frem til at give alle de tilmeldte hold en stor oplevelse ved Easter Open i Holland.​ 

Easter Open er en af Europas største påskefodboldturneringer for ungdomshold. I 2017 deltog over 580 hold fra hele verden. Turneringen spilles på gode græsbaner og alle hold spiller 5-7 kampe i løbet af de to dage turneringen spilles over. I forbindelse med fodboldturneringen er det muligt at komme til stadionrundvisning eller fodboldkamp i Holland hos PSV eller Ajax’, eller i Tyskland hos Schalke 04 eller Dortmund. Easter Open er både for bredde- og elitehold, og mange hold bruger Easter Open som den perfekte optakt til forårssæsonen. Easter Open er opdelt i tre selvstændige turneringer der hedder henholdsvis Easter Open South, Easter Open West og Easter Open East.

 

Easter Open South i Holland
Easter Open er en af Europas største påskefodboldturneringer, hvor der i år deltog over 580 ungdomshold fra hele verden. Turneringen spilles på gode græsbaner og alle hold spiller 5-7 kampe i løbet af de to dage turneringen spilles over.  

I forbindelse med fodboldturneringen er det muligt at komme til stadionrundvisning eller fodboldkamp i Holland hos PSV eller Ajax, eller i Tyskland hos Schalke 04 eller Dortmund. Ved Easter Open South er de fleste rækker niveauopdelte således at både bredde- og elitehold kan deltage. Mange hold bruger derfor Easter Open som den perfekte optakt til forårssæsonen.

Aldersklasser
Drenge: U9 - U19 (Rækkerne fra U9 til U15 er niveauopdelt i a- og b-rækker).
Piger: U13 - U17.

​​
Link til Easter Open South.

Easter Open West nær Amsterdam i Holland
Easter Open West var den første udvidelse af den oprindelige og succesfulde Easter Open turnering og bliver spillet i nærheden af Amsterdam. Easter Open West bliver spillet på tre spillesteder i Noorwijkerhout, Sassenheim og Lisse, og der er dermed gode muligheder for at overvære hinandens kampe, hvis man er flere hold der rejser sammen. Derudover er fordelen ved Easter Open West, at den spilles tæt på Amsterdam, hvor der er et væld af muligheder i forhold til sightseeing, kulturoplevelser m.m. i den fantastiske by.

Aldersklasser
Drenge: U9 - U17.
Piger: U11 - U17.


Link til Easter Open West.

Easter Open East nær forlystelsespark i Holland
Easter Open East er den seneste tilføjelse til Easter Open turneringen. Turneringen spilles på to stadions i det østlige Holland i byerne Gramsbergen og Coevorden. Fordelen ved Easter Open East er at det er turneringen med kortest afstand til Danmark, og samtidigt kan man under turneringen benytte sig af faciliteterne i feriebyen
Hoogeholt. Forlystelsesparken Slagharen ligger tæt på og kan f.eks. besøges om fredagen d. 30. marts.

Aldersklasser
Drenge: U11 - U17.
Piger: U13 - U17.

Link til Easter Open East.

TV-hold
For første gang i Easter Opens historie har vi et dansk tv-hold med til Holland for at lave indslag og reportager om de danske hold der deltager ved turneringen. Indslagene vil løbende blive lagt på vores Facebookside således at familie og venner i Danmark kan følge med.

Få et godt tilbud…
Er din klub interesseret i at deltage i en af ovenstående fodboldturneringer, vil vi meget gerne sende et uforpligtende oplæg. Er du interesseret i nogle af vores andre fodboldturneringer eller træningslejre kan du se mere på vores hjemmeside
www.danish-sports-travel.dk. Kontakt os for yderligere information på dst@sport.dk eller på tlf. +45 98 26 83 69.

Vi ser frem til at tage hånd om jeres forespørgsler og i fælleskab planlægge jeres næste fodboldrejse!​


 Tilbage til oversigten