Fodboldturneringer
Dreng/Pige
Periode
Aldersgruppe
Søg
Træningslejre
Land
Søg
Fodboldbilletter
Liga
Søg
Firmature
Land
Søg
Andet
Andet
Søg

Nye turneringer i 2018

- 08/11/17

2017 sæsonen lakker mod enden og det er nu tid til at overveje hvilke turneringer I kunne være interesserede i at deltage i, i 2018. Foruden vores velkendte turneringer har vi i 2018 en række nye spændende turneringer vi kan tilbyde.

Læs mere om de nye turneringer her:
 
Mini World Cup 2018 i Tyskland
Mens de store nationer og fodboldstjerner spiller om verdensmesterskabet til sommer i Rusland er det nu også muligt for ungdomshold at opleve VM-stemningen når der afholdes Mini World Cup i Tyskland i 2018. Mini World Cup 2018 afholdes i 10 forskellige tyske byer i løbet af maj, juni og juli, hvor flere end 1.400 hold fra hele Europa vil deltage. Hvert deltagende hold repræsenterer et af de 32 deltagende hold ved det rigtig verdensmesterskab, og konkurrerer om trofæet ved Mini World Cup. Det er helt op til jer og jeres hold hvordan I ønsker at repræsentere jeres land, om det er med hjemmelavede brasilianske trøjer, eller om det er med brasilianske sambarytmer. De deltagende hold vil sammen skabe en fantastisk og farverig fodboldfest og en uforglemmelig VM sommer.

Mini World Cup Bremen afholdes i Kristi Himmelfartsferien fra fredag d. 11. maj til søndag d. 13. maj.

Helsinki Cup i Finland
Helsinki Cup afholdes i 2018 for 43. gang i Finlands hovedstad, Helsinki. Turneringen finder sted fra d. 9-14. juli og er en turnering for både drenge og piger og for både bredden og eliten. Helsinki Cup er en international fodboldturnering med deltagelse af hold fra hele jordkloden. Der deltager hold fra omkring 15 forskellige lande hvert eneste år. Helsinki Cup er en turnering der hylder sammenholdet og glæden ved at deltage i en stor turnering sammen med hold fra hele verden. Helsinki Cup er en kæmpe turnering med over 20.000 deltagere hvert eneste år. Der bliver spillet på omkring 100 baner fordelt over hele Helsinki. Byen bliver i den grad vækket til live under turneringen der afholdes i den finske feriesæson.

Easter Open East i Holland
Easter Open East er den seneste tilføjelse til Easter Open turneringen. Easter Open East spilles i påsken, lørdag d. 31. marts og søndag d. 1. april. Turneringen spilles på to stadions i det østlige Holland i byerne Gramsbergen og Coevorden. Fordelen ved Easter Open East er at det er turneringen med kortest afstand til Danmark, og samtidigt kan man under turneringen benytte sig af faciliteterne i feriebyen
Hoogeholt. Forlystelsesparken Slagharen ligger tæt på og kan f.eks. besøges om fredagen d. 30. april.

Alle tre turneringer er gode bud på en fantastisk fodboldtur i forårssæsonen, og for at skabe fodboldboldminder for livet!
 
Få et godt tilbud…
Er din klub interesseret i at deltage i en af ovenstående fodboldturneringer, vil vi meget gerne sende et uforpligtende oplæg. Er du interesseret i nogle af vores andre fodboldturneringer eller træningslejre kan du se mere her på hjemmesiden.
Kontakt os for yderligere information på jl.dst@sport.dk eller på tlf. +45 40 98 83 69.

Vi ser frem til at tage hånd om jeres forespørgsler og i fælleskab planlægge jeres næste fodboldrejse!Tilbage til oversigten