Fodboldturneringer
Dreng/Pige
Periode
Aldersgruppe
Søg
Træningslejre
Land
Søg
Fodboldbilletter
Liga
Søg
Firmature
Land
Søg
Andet
Andet
Søg

Fodboldturneringer og træningslejre i efterårsferien 2017

- 18/05/17


Kære fodboldvenner,
 
Sæsonen for fodboldrejser er i fuld gang, og vi har allerede haft godt 2.500 glade rejsedeltagere afsted til forskellige destinationer i udlandet.

Det er nu tid til at tage stilling til, hvor turen skal gå hen i efterårsferien, og derfor vil vi gerne komme med vores bud her.

Limone Cup ved Gardasøen i Italien

Limone Cup spilles ved Gardasøen i Italien i efterårsferiens uge 42. Limone Cup er en traditionsrig turnering der har eksisteret i mere end 20 år, og hvor mere end 50.000 unge mennesker, ledere, trænere og familier igennem årene har deltaget med masser af mindeværdige oplevelser til følge.

Limone Cup er en breddeturnering, der er oplagt som en afslutningstur på efteråret hvor både fodboldturneringen, international fodbold, Gardaland, kulturelle oplevelser og sammenhold går op i en højere enhed.

   

Ved Limone Cup er I garanteret min. 3 kampe, men med mulighed for flere kampe, bl.a. i form af venskabskampe mod italienske hold. Derudover nyder man livet ved Europas smukkeste sø med mulighed for at lave forskellige aktiviteter under turneringer, f.eks. shopping i Venedig eller Verona, vinsmagning, rundvisning på San Siro samt mange andre muligheder.

Trofeo Malgratense ved kysten nær Barcelona i Spanien


Trofeo Malgratense afholdes for 32. gang ved Costa de Barcelona-Maresme i Spanien, hvor sol, strand og fodbold kombineres.

Turneringen spilles fra søndag d. 15. oktober til onsdag d. 18. oktober. Der spilles på græs- og kunstgræsbaner på forskellige stadions bl.a. i Pineda de Mar, Santa Susanna, Mataró og Lloret de Mar.

   

Ved deltagelse i Trofeo Malgratense er der rigelig mulighed for at opleve den spanske kultur samtidig med at få spillet en masse god fodbold. Der er mange muligheder for udflugter til f.eks. adventure-parken Activ Nature, Cataloniens hovedstad Barcelona med den ufærdige kirke Sagrada Familia, Ramblaen og ikke mindst Barcelonas stadion Camp Nou, som altid er et højdepunkt for enhver besøgende.

Dutch Super Cup i Holland

Dutch Super Cup finder sted fra torsdag d. 20. oktober til lørdag d. 22. oktober. Der spilles på græs- og kunstgræsbaner i høj kvalitet på det moderne OZC sportskompleks.
 
Indkvarteringen sker i forlystelsesparken Slagharen hvor der igennem hele turneringen er gratis adgang til et hav af sjove forlystelser og aktiviteter.
 
Foruden fodboldturneringen er der rig mulighed for diverse udflugter. Der er eksempelvis mulighed for at besøge de små byer i nærområdet med masser af butikker og caféer, sjov i forlystelsesparken Slagharen, et besøg i Zoo, en sejltur på floden Vecht eller lige det I har lyst til!
 
Turneringen er en fantastisk afslutning på efterårssæsonen og en god mulighed for at komme til en turnering af høj kvalitet og med begrænset transporttid.

Træningslejr i efterårsferien


Vi tilbyder træningslejre de fleste steder i Europa, bl.a. i landene Tyskland, Holland, Spanien, Portugal og mange andre. Vi planlægger træningslejren i fællesskab således at jeres behov og ønsker opfyldes i størst muligt omfang.
 

Er du interesseret i mere information omkring nogle af ovenstående fodboldturneringer eller træningslejre hører vi meget gerne fra dig på enten telefon: 40 98 83 69 eller på mail dst@sport.dk. Du kan også læse meget mere om vores fodboldturneringer og træningslejre på vores Facebookside: www.facebook.com/danishsportstravel.


Vi glæder os til at samarbejde med jer omkring den næste fodboldrejse!

 

Med venlig hilsen/Kind regards


Danish Sports Travel A/S
Jim Larsen og Inge Larsen

Tilbage til oversigten