Fodboldturneringer
Dreng/Pige
Periode
Aldersgruppe
Søg
Træningslejre
Land
Søg
Fodboldbilletter
Liga
Søg
Firmature
Land
Søg
Andet
Andet
Søg

Fodboldturneringer i efterårsferien

- 14/08/17

Sommerferien er slut for de fleste og en ny sæson banker på døren. Vi håber I har haft en god sommer, og at I er klar til en ny sæson med nye fodboldoplevelser. I uge 42 er der efterårsferie, og her vælger mange klubber at rejse udenlands og give klubbens unge mennesker nogle store oplevelser sammen. Uge 42 nærmer sig, og der er ved at være sidste tilmeldingsfrist til vores turneringer i efterårsferien.
 
I den forbindelse kommer vi her med vores bud på nogle spændende muligheder og destinationer i efterårsferiens uge 42. Læs mere om dem her:
 
Limone Cup ved Gardasøen i Italien
Limone Cup spilles ved Gardasøen i Italien i uge 42 i efterårsferien. Limone Cup er en traditionsrig turnering der har eksisteret i mere end 20 år og hvor mere end 50.000 unge mennesker, ledere, trænere og familier igennem årene har deltaget med masser af mindeværdige oplevelser til følge. Limone Cup er en breddeturnering, der er oplagt som en afslutningstur i efteråret, hvor både fodboldturneringen, international fodbold, Gardaland, kulturelle oplevelser og sammenhold går op i en højere enhed.

  

Trofeo Malgratense nær Barcelona i Spanien
Vi kan igen i år tilbyde Trofeo Malgratense der afholdes for 32. gang ved Barcelonas kyst i Spanien. En turnering der kombinerer fodbold med sol, strand og seværdigheder. Turneringens placering tæt ved Barcelona giver mulighed for fantastiske kulturelle oplevelser i form af seværdigheder som Camp Nou, den smukke kirke ”Sagrada Família”, shopping på Ramblaen og meget mere.

  

Dutch Super Cup i Holland
I Holland kan vi for anden gang tilbyde Dutch Super Cup der er beliggende ved den idylliske hollandske by Ommen, 480 km fra den danske grænse. Indkvarteringen sker i forlystelsesparken Slagharen hvor der igennem hele turneringen er gratis adgang til et hav af sjove forlystelser og aktiviteter.
 
Alle tre turneringer er gode bud på en fantastisk afslutning af efterårssæsonen, og for at skabe fodboldboldminder for livet!Tilbage til oversigten